WELKOM BIJ DE BROCANTEKIP,

08 januari 2022: Snuffel nog eens lekker door onze rubriek SALE. Achter de schermen zitten we niet stil, we hebben al weer heel wat voor het voorjaar ingekocht en gaan ook volgend weekend nog weer op pad om veel spullen te halen. Blijf ons volgen! Hier op Facebook, Insta en Marktplaats.

Helaas is het weer zover, maar we gaan door! Afhalen mag op afspraak, dus geef maar een gilletje wanneer u graag langs wilt komen. En natuurlijk blijven we ook versturen!

click_and_collect.png SALE_serviesgoed.jpgDSC01950_Miniatuur.jpg

DSC01829_Miniatuur.jpgDSC01963_Miniatuur.jpgDSC01899_Miniatuur.jpg

Ziet u een bepaald product niet online, er is natuurlijk veel meer. We gaan hard aan de slag om ook dit online te zetten, maar een belletje op een what's app mag natuurlijk altijd: 06-83013662.

 

 * Voor de werking van ons bestelprogramma verwijzen wij u naar de beschrijving onder het tabje algemene voorwaarden.

Welkom in de webwinkel van DEBROCANTEKIP,

Bij ons vindt u een zeer afwisselende verzameling van oude spulletjes uit grootmoederstijd!! De winkel wordt wekelijks met nieuwe aanvoer van brocante spulletjes aangevuld, wij hebben dus een zeer snel wisselende collectie.

U vindt bij ons een zeer gevarieerd aanbod van oud serviesgoed, bestek, keukengerei, emaille, linnengoed, meubeltjes, zink en nog veel meer brocante spulletjes uit vervlogen tijden!!

Deze webwinkel is ontstaan uit onze eigen passie en liefde voor oude spulletjes en wij zelf hebben dan ook een grote passie voor deze spulletjes. Ook onze huizen zijn hier het voorbeeld van.

Hopelijk vindt u bij ons datgene waar u naar opzoek bent! Natuurlijk mag u ons altijd met vragen mailen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag.

Groetjes Albertje en Greetje - DEBROCANTEKIP